2020-12-17 14:41:56• hírek • közlemény

Elismerő oklevéllel mondtak köszönetet a civil szervezeteknek

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szociális Igazgatóság a koronavírus-járvány megjelenésétől kezdődően kiemelt figyelmet fordított a hátrányos helyzetű személyek megsegítésére, amely aktivitásban elengedhetetlen szerepük volt a civil szervezeteknek is. 

Ennek apropóján találkozott képviselőikkel Kereskényi Gábor polgármester és Adrian Balaj igazgató, amely összejövetelen a városvezető megköszönte az önkéntes munkát, azt az odaadást, szeretetet és megbízhatóságot, amely ezen egyesületek tagjait jellemezte a munkájuk során. 


„Köszönöm Önöknek a segítséget, együtt sikerült elérnünk, hogy a rászorulók minél könnyebben vészeljék át ezt a rendkívüli időszakot. Reméljük, hogy minél hamarabb véget ér, de addig is folytatnunk kell a megkezdett munkát. A szatmáriak nevében köszönöm mindenkinek a FELELŐSSÉGTUDTATOT, az EGYÜTTÉRZÉST és a SZOLIDARITÁST!” – fejtette ki Kereskényi Gábor.


A városvezető elismerő oklevelet adott a Maurer Alapítvány, a Caritas, a Hans Lindner Alapítvány, a Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat, a Meleg Étel Alapítvány és a Mueller&Prietenii Kft. képviselőinek, ugyanakkor megköszönte a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság munkatársainak is a járvány idején kifejtett magas színvonalú szakmai munkát.










Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: